infúzió      Oxy-Vet        Dudo     Kutya

OXYVET Állatorvosi ügyelet

OXYVET Állatorvosi Belgyógyászati Ügyelet 

Éjszakai sürgősségi ellátás az otthonában Budapest egész területén!

 Az OXYVET állatorvosi belgyógyászati ügyeleténél este 10 és reggel 6 óra között várjuk hívását Budapest egész területéről. Ügyeleti szolgálatunk házhoz megy, az Ön otthonában nyújt kiváló minőségű állatorvosi ellátást.

 Az Állatorvos-tudományi Kar Kisállatklinikáján megszerzett több éves tapasztalattal végezzük kisállatok (elsősorban kuyák, macskák) sürgősségi ellátását. Célunk a bajba jutott állatok mielőbbi szakszerű ellátása és a további kezeléshez szükséges diagnosztikai lépések előkészítése.

Számos olyan eset fordul elő, amikor négylábú társunk az éjszaka folyamán váratlanul lesz rosszul. Ilyenkor az időben megkezdett, szakszerű állatorvosi kezelés életmentő lehet vagy nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a kialakult betegségből kedvencünk minél előbb felépüljön. Bizonyos betegségeknél (pl. egyes mérgezések esetén) a tünetek megjelenésekor elmulasztott alapos vizsgálat nélkül a pontos diagnózis felállítása később is nehézségekbe ütközik, ezért különösen fontos, hogy kedvencünk mielőbbi ellátásban részesüljön.

Előfordulhat, hogy a beteg kórházi ellátást igényel, de olyan súlyos állapotban van, hogy a szállítással járó stressz veszélyeztetné az életét. Ezekben az esetekben célunk az állat állapotának mielőbbi stabilizálása, a szállításra való felkészítése.

Munkatársak
Kapcsolat
Gyakran ismételt kérdések
Árak
Linkek
        Oxyvet   EKG   06307227893